"Hou ik van mijn werk of houdt het werk van mij?"

Spiegelend Paard


T. 06 - 51 53 1688
info@spiegelendpaard.nl

KvK nr. 27302011

15 juli; OuderKind Workshop

Ben jij een Penny Meisje of heb je een Penny dochter? Of heb je juiste een heerlijke zoon die het leuk vindt om buiten en met dieren bezig te zijn? Wil je graag leren hoe je de verbinding met jezelf en je kind mbv paarden en de natuur kunt verdiepen? Zou je het leuk vinden om dit een dag samen met je kind te doen? Dan is deze workshop voor jullie. Want we gaan de hele dag buiten in de wei aan de slag met ouders en kinderen terwijl de paarden ons daarin begeleiden. Hoe klinkt dat?

Deze workshop gaat over inzicht krijgen in het gedrag van jezelf als ouder en dat van je kind. Je leert nog beter te luisteren naar de gevoelens van je kind. En je herinnert je weer hoe kinderen leren. Het echte contact met je kind brengt jullie weer terug naar de basis. Je gaat aan de slag met de emoties van jezelf en je kind. En grenzen stellen voor jezelf en je kind horen daar natuurlijk bij. “Slecht gedrag” is verleden tijd, je krijgt inzicht waar dit slechte gedrag vandaan komt. We stoppen met Nee zeggen en we gaan Ja zeggen. En het wordt een dag lang quality time voor jou en je kind. En bovenal leer je jezelf vergeven want we zijn allemaal ouders met beperkingen. Echter verbinding overtreft alles bij ouderschap. Paarden blijken uitstekende leermeesters in verbinding met andere en de natuur. Hun zintuigen staan altijd open, ze zijn gevoelig, eerlijk en direct, altijd gericht op de veiligheid van de groep en kunnen niet zonder oprecht contact. Je wordt door het ‘werken” met de paarden en je kind bewust van onbewuste processen. Geloof je het niet? Probeer het en kijk wat voor wonder je kunt bereiken.

Vaardigheden die we oefenen tijdens de workshop zijn inzicht krijgen in echte emoties en interpretaties van emoties. Oprechte gevoelens leren waarnemen en uitzenden. Het ervaren van veiligheid en vertrouwen i.p.v. controle. Daarnaast ga je leren loslaten maar ook duidelijke grenzen aan geven. En bovenal verbinden en contact maken en duidelijke communicatie. Dit oefenen we door observeren en samenzijn met de paarden, het opbouwen van contact met een loslopende paarden, het uitvoeren van diverse opdrachten naast en met het paard. Doordat paarden perfecte leermeesters zijn in het laten zien hoe wij ons voelen en hoe wij overkomen, is dit een bijzondere ervaring.

Trainer
De training wordt gegeven door paardencoach Anne-Krista Blom.

Wanneer?
De workshop vindt plaats op woensdag 15 juli van 10:00 tot 16:00 uur op de praktijklocatie Spiegelend Paard in de Delftse Hout. De bijdrage is 225,- voor ouder en kinden incl btw, lunch, koffie, thee, limonade en lesmaterialen. Wil jij hieraan meedoen met je kind? Schrijf je dan nu in via contact op deze website.

 


Spiegelend Paard is onderdeel van

Links - Credits - Artikelen - Publicaties - Sitemap - Voorwaarden

Gratis tips voor een tweet


Download een van de marktonderzoeken over coaching, training en/of therapie met paarden in ruil voor een tweet

Ontvang ook onze nieuwsbrief


Schrijf uzelf in voor onze inspirerende nieuwsbrief

Kennismakings workshop


Schrijf uzelf nu in voor de kennismakings workshop

Schrijf in...

Actueel


Actueel nieuws over Spiegelend Paard