"Hou ik van mijn werk of houdt het werk van mij?"

Spiegelend Paard


T. 06 - 51 53 1688
info@spiegelendpaard.nl

KvK nr. 27302011

16 juni; Communicatie training

Iedereen communiceert, of je nu wilt of niet. Zodra twee levende wezens zich van elkaar bewust zijn, is er communicatie. Want communicatie is veel meer dan een gesprek of iets aan iemand melden. Communicatie gaat zelfs overwegend via andere kanalen dan spraak, en is voor een groot deel onbewust. Dat iedereen communiceert, wil natuurlijk nog niet zeggen dat die communicatie altijd vlekkeloos verloopt. Inzicht en oplossingen krijgen in jouw manier van communicatie en die van andere heeft voordelen in je hele leven: in je gezin,in je relatie, met je vrienden, op school, op werk, enzovoort. Communicatie is immers de smeerolie van de maatschappij en van alle relaties. 

Paarden zijn meesters in communicatie en in het contact met paarden kun je je communicatieve vaardigheden dan ook goed ontwikkelen. Niet vanuit een oordeel van goed of fout maar vanuit wie jij bent, hoe je doet, waarom je doet wat je doet en hoe dat door de ander wordt ervaren.

Trainers;
De workshop Communciatie wordt gegeven door Anne-Krista Blom in samenwerking met het team Spiegelend Paard.

Voor wie?
Voor iedereen die zijn communicatie verder wil ontwikkelen.

Wanneer?
De workshop vindt plaats op donderdag 19 juni van 10.00 t/m 16.00 uur op de praktijklocatie Spiegelend Paard in de Delftse Hout te Delft. De kosten bedragen voor particulieren en zzp-ers 175,- pp incl btw lunch, koffie/thee, materialen. Bedrijven betalen € 350,-(inclusief koffie/thee, lunch en NLP map, materiaal, excl btw)Wil jij hier aan mee doen? Schrijf je dan nu in via contact op deze website.
 


Spiegelend Paard is onderdeel van

Links - Credits - Artikelen - Publicaties - Sitemap - Voorwaarden

Gratis tips voor een tweet


Download een van de marktonderzoeken over coaching, training en/of therapie met paarden in ruil voor een tweet

Ontvang ook onze nieuwsbrief


Schrijf uzelf in voor onze inspirerende nieuwsbrief

Kennismakings workshop


Schrijf uzelf nu in voor de kennismakings workshop

Schrijf in...

Actueel


Actueel nieuws over Spiegelend Paard