"Hou ik van mijn werk of houdt het werk van mij?"

Spiegelend Paard


T. 06 - 51 53 1688
info@spiegelendpaard.nl

KvK nr. 27302011

26 aug; Moeder-Dochter dag

Moeder-Dochter dag. Wat is er mooier dan een dag met je dochter aan de slag te gaan in de wei samen met een kudde paarden? Deze workshop gaat over inzicht krijgen in het gedrag van jezelf en jouw dochter(s) en hoe die elkaar beïnvloeden. Dit doen we met behulp van een paard. Paarden zijn net kinderen. Je dient veiligheid, duidelijkheid en eerlijkheid te bieden. Wanneer je geen structuur biedt, niet open en eerlijk communiceert en onbetrouwbaar bent trekken ze hun eigen plan; ze zijn lastig en luisteren niet.

Een dag lang gaan we aan de slag met de paarden om het persoonlijke gedrag van jou als moeder en dochter helder te krijgen.  Net als in een moeder-dochter relatie, zal een paard je uitdagen om jezelf te veranderen wil je nader tot elkaar komen. Er zal hoofdzakelijk naast en in nauw contact met het paard worden gewerkt. Vaardigheden die we zullen oefenen tijdens de workshop zijn: vertrouwen ipv controle, grenzen aangeven, duidelijk zijn, consequent zijn en structuur aanbrengen in je eigen handelen. Dit oefenen we door het verzorgen van de paarden, het opbouwen van contact met een loslopend paard, het uitvoeren van diverse opdrachten naast en met het paard.  Doordat paarden perfecte leermeesters zijn in het laten zien hoe wij ons voelen en hoe wij overkomen, is dit een bijzondere ervaring om als moeder te ervaren wat wij overbrengen op onze dochter en vice versa.

Wanneer?
De workshop vindt plaats op woensdag 19 aug 2015 van 10.00 t/m 16.00 uur op de praktijklocatie Spiegelend Paard in de Delftse Hout. De bijdrage voor zowel moeder als dochter is 225,- incl btw, lunch bij www.dumididelfgauw.nl , koffie/thee en materialen . Wil jij hier aan mee doen? Schrijf je dan nu in via contact op deze website.


Spiegelend Paard is onderdeel van

Links - Credits - Artikelen - Publicaties - Sitemap - Voorwaarden

Gratis tips voor een tweet


Download een van de marktonderzoeken over coaching, training en/of therapie met paarden in ruil voor een tweet

Ontvang ook onze nieuwsbrief


Schrijf uzelf in voor onze inspirerende nieuwsbrief

Kennismakings workshop


Schrijf uzelf nu in voor de kennismakings workshop

Schrijf in...

Actueel


Actueel nieuws over Spiegelend Paard