"Hou ik van mijn werk of houdt het werk van mij?"

Spiegelend Paard


T. 06 - 51 53 1688
info@spiegelendpaard.nl

KvK nr. 27302011

Agenda

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Daarom vraagt dit tijdperk om ander gedrag. Gedrag dat gebaseerd is op het delen van kennis, het nemen van verantwoordelijkheid, het loslaten van de controle, het vertrouwen op elkaar en het systeem waarin we leven en het ontwikkelen van openheid naar onszelf en elkaar. We dienen onafhankelijk te worden om vervolgens wederzijds afhankelijk te worden. Wanneer we aan onze eigen ontwikkeling werken kunnen we met elkaar een succesvolle organisatie en wereld vormen.

Tijdens al onze activiteiten werken we aan inzichten door anders te leren, te mogen experimenteren, de dialoog aan te gaan en in een veilige omgeving feedback leren geven en ontvangen. Wil jij dat ook? Kom dan meedoen en ervaar het zelf.

Zit de juiste activiteit er voor jou niet tussen. Geen probleem Ieder mens is anders, ieder team is anders en daarom vraagt dat een workshop die daarop is afgestemd; Maatwerk. Deze workshops zijn onze specialiteit, op het juiste moment dat aanbieden wat past bij situatie, de mens(en) en de organisatie. We putten uit een rugzak vol opgedane ervaring en kennis en zetten dit in daar waar nodig. Neem gerust contact met ons op dan maken we een training, workshop of traject dat past bij jouw vraag.


Spiegelend Paard is onderdeel van

Links - Credits - Artikelen - Publicaties - Sitemap - Voorwaarden

Gratis tips voor een tweet


Download een van de marktonderzoeken over coaching, training en/of therapie met paarden in ruil voor een tweet

Ontvang ook onze nieuwsbrief


Schrijf uzelf in voor onze inspirerende nieuwsbrief

Kennismakings workshop


Schrijf uzelf nu in voor de kennismakings workshop

Schrijf in...

Actueel


Actueel nieuws over Spiegelend Paard